Specialisaties

Naast de verschillende therapeutische massages, ben ik gespecialiseerd in de volgende massages:

Sportreflexologie
Massages gericht om een (sport)blessure te behandelen, zoals hielspoor, achillesklachten.

Zwangerschapsreflexologie
Massages gericht op het voorkomen van zwangerschapsproblemen en voor een fijne geboorte. Denk hierbij aan stuitligging, kramp, rugpijn, spijsvertering enzovoorts.

Dupuytren en voetreflex
Dupuytren is meestal een peesaandoening die met behulp van Voetreflexologie behandelt kan worden. Ook in te zetten bij andere peesproblemen.

Chinflex
Combinatie massages van oor- hand/arm – been/voet reflexzones en meridianen met als thema optimale spijsvertering, – totale ontspanning – en rug en gewrichtsklachten.

4 lagen reflexologie
Massages bij vermoeidheid en pijn in de voeten waarbij de huid, oppervlakkige en dieperliggende spierlaag en het skelet worden beïnvloed. Denk hierbij aan hielspoor, Hallux Valgus.

Ontspanningsmassages
Bij een ontspanningsbehandeling worden er een aantal reflexzones op de voeten behandeld die een ‘boost’ geven aan jouw weerstand en energieniveau en het is erg ontspannend.

Moxa Therapie
Moxa is gemaakt van bijvoetskruid en wordt verwarmt gebruikt bij massage therapie op acuupunctuur punten of als opzichzelf staande behandeling. Inzetbaar bij diverse klachten zoals: stuitligging, vermoeidheid, gewrichts-/spier klachten, gynaecologische klachten, immuunsysteen versterken.

Oncoreflexologie
Door reflexologie massages kan er ondersteuning gegeven worden voor/tijdens en na een kankerbehandelingen. De massage is gericht op ondersteuning van het genezingsproces, verlichting van de psychische shock, bijwerkingen te verminderen en troost en ontspanning te bieden.

Voetendiagnostiek en training
Vanuit het trainingsperspectief kijken hoe niet alleen de voeten staan en eruit zien maar ook hoe ze bewegen. Door middel van reflexologie en oefeningen de voeten zo te trainen waardoor er verschillende klachten behandeld kunnen worden. Denk hierbij aan voetklachten : branderig gevoel, Hallux Valgus, achilles klachten, hielspoor, enkelklachten ed.