Wie ben ik?

Ik ben Miranda van Leeuwen en woon samen met mijn partner in het mooie Nieuwkoop.

Van 2016 tot 2019 heb ik  de opleiding voor Voetreflextherapeute bij Total Health gevolgd.
Tijdens mijn werk in de reguliere gezondheidszorg (Klinisch chemisch analist op een laboratorium) ben ik mij gaan interesseren en verdiepen in de complementaire geneeskunde.

In de driejarige HBO VoetreflexPlus™ opleiding ben ik vanaf de eerste lesdag in de Chinese en westerse systemen opgeleid. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot oor- , been-  en handreflexzonemassage en energetische voetreflexmassages. Ondertussen volg ik jaarlijks cursussen om mij verder te ontwikkelen.
Het is voor mij een uitdaging om mensen de kracht van voetreflex en deze natuurlijke geneesmethode te laten ervaren.
Gezondheid , de flexibiliteit van het menselijk lichaam en sporten heeft mijn grote interesse.